SKa jag Kolla på film eller inte!?(kommentera)*

halloj sötnosar! :) vad gör ni? själv så har jag inte hittat på möe utan bara gått i skolan idag som vanligt ah sen har jag bara suttit vid facebook ... ska se om photoshop kan ladda ner klart.. *LLAAADDAR LADDARR*    DRYGT!
annars så dunkar jag musik! *Spotify* :) ! ahh sen så ska jag måla naglarna sen ,, asså fundera på att ladda ner en film och kolla på den sen vet inte redigt vad jag ska göra... men en film jag kan rekommendera är Bride Of Chuckey , En skräckfilm.. jagtycker inte den är så jätteläskig men ni som e känsliga för blod och är lättskrämda ska nog inte kolla på denna film då;)! då kan jag rekommendera Norbit , En komedi haha rolig faktiskt! :) jaa  och hem till midgård är bäst ju tkr jag :) hejjsvejj! :D <3 så hörs vi :D





hejjj :)

hallojsan ,, :) förlåt att jag inte bloggat på länge :/ aja iallafall ås har jag varit i skolan idag, :) vi har haft prov i So, gick väl sådär :) hihi... aja sen så har jag haft lite roligt med min SÄR KOMPIS :D aha sen så cyklade man hem med syrran på pakethållaren :) hahh aa sen firade vi syrran för hon fyller år idag så GRATTIS SYRRAN 11 år idag :) aahhaahh nu så sitter jag och spela högsta volym på musiik :))) och kollar facebook:) sen så tror jag ska målaa om naglarna :D får se om det blir lite bilder på det :) ameeen så hejdåå:) :D<3




NAGLAR :D

hallojsvejs :D jo idag har jag som vanligt gått i skolan haft läxförhör i engelska ;/ gick väl bra hoppas jag  :D iallafall sen blev det stan med Fanny & Hannah  :D  Vi åt Kebab på Via Venetto :) mumsgott!! jo sen va det teater vi halv fem  :) sen åkte jag hem och pluggat på No provet som vi har imon :!!! som jag vet att jag inte kommer och klara! iallafall så ville jag belöna mig själv så jag målade min naglar lite random :) så här kommer lite bilder på Kvällens NaGeL Målning :) !











det var alla bilder ;) kommentera gärna om ni önskar jag ska måla något särskilt på naglarna :) bara kommentera :) haha så får vi se om jag kan :D

VI SES! :D



Inte bra på att komma på rubriker ;)

halloj:) jo förlåt att jag inte bloggat på länge men jag har varit sjuk :( okej det ska man inte skylla på men har bara inte orkat blogga men det ska jag göra iallafall .... me jaja nu så sitter jag och lyssna på musik , och så kollar jag på facebook sen kollar jag på youtube hem till midgård  :D ni ska få länken till bästa klippet ever! :D aja  blir ett kort inlägg idag  ;9 imon blir det skola :D saknar mikna vänner något enormt .. skull einte klara mig om mina vänner lämnade mig <3 ! älskar er! aja iallafall nu ska jag fixa naglarna hejsvejs! så hörs vi imon <3!


http://www.youtube.com/watch?v=NDhdY7yr-28      bäst ever! :D HAHAAH !!!!






<3!

Sent inlägg idag me ;)

halloj ;) vad händer hos er nu ? :) här händer inte möe jag sitter o´ch kolla på Det Okända :) väldigt bra men det är snart slut ändå då blirre väl att tvätt abort sminket och göra någon macka och sen lägga sig så blir inte mer inlägg idag ;) jo som sagt om det är något ni vill att jag ska göra något inlägg eller något ni vill veta kan jag försöka ta reda på det :) så bara kommentera ;) jag svarar alltid på era kommentarer :) nu har jag inget mer att skriva :) förutom att vi hade svenska prov idag ;) det gick bra bara hoppas att man får godkänt men hejdå nu då ;) !!!<3 skika in imon också :) glöm inte att ställa frågor om ni undrar något! :)



jag bjuder på bilden ;)


Va ett tag sen nu ;) ?

halloj Läsare :)blir ett kort inlägg nu ska sova så jag tya gå upp imon ;) förlåt för jag inte bloggat på ett tag nu :8 aja idag har jag inte gjort så himla mycket mest kollat tv åså njaa såg ni Gustavsson 3 tr ? :) gamla gubben e ju bäästt :) yehh kul är det ju :) aja hur mår ni och ngt ni vill önska att jag ska skriva mer om elle om ni vill veta om¨ngt så kommentera bara :) hejsvejs så ses vi imon  ;) blir lite senare inlägg imon för sluta inte för änns 15:40 :( DRYGT aja hejdå :)<3!


RSS 2.0