Underbar dag med Julia :)!

hejhej bloggen jo igår så va jag hos julia, hon hade ordnat massa saker åt mig för att jag hade fyllt år ! man tackar<3 jo jag fick ett par assnygga stora runda öronhängen och ett doft ljus som luktar bubbel gum :)<3 (lucktar underbart) vi lagade bakpotatis, vi byggde en bilbana (som blev så lyckad känner jag :) (Y)  ) jo sen så åt vi godis spelade sims åt chips gjorde musik tävling osv osv underbart sääger jag !!!!! <3 tack så hemskt mycket nu julia jag älskar dig <3!

frukost :)!

hej bloggen! idag händer det inte så mkt förutom att kl fem typ ska jag iväg till saxemara med olivia vi ska sova där till torsdag helt själva:D men jag tror vi överlever, och just därför kommer jag inte ha internet förens på torsdag och då blogga jag då istället,  låter väl okej ? :)
 


igår så fyllde jag år och då fick man en , bärbar data:DDDDD, massa schampoo och balsam, hårspray, armband(märke: Thomas Sabo) och berlock (två småskor), sen solglasögon, 300 kr, handduk, present kort på film och fabel, dg cream, hörlurar, öronhänge , träd man kan hänga smycke i, hårinpackning,och av min lillasyster fick jag färgade papper och lim, det var allt jag kom på nu men jag hade en toppen dag !


Puss puss nu bloggen så ses vi på torsdag då kommer en massa bilder som olivia och jag tagit i deras sommarstuga! :D så hade gött nu utan mig ett tag ! :)
OBS ! Bilden har inget med detta att göra!*

hejhej bloggen :)

hej bloggen längesen nu men nu sitter man hos kusinerna och har precis ätit :) jag vet faktiskt inte varför jag inte bloggat på jättelänge har liksom inte blivit av helt enkelt, men nu ska jag börja igen :D tummen upp för det (y) jaja  sitter i karlshamn på min mosters data men jag lovar blogga mera gays hejdå :)<3! :]

RSS 2.0